O nama

Tvrtka Marina Commerce d.o.o.

sa sjedištem u Puntu osnovana je 1995. g. U trenutku osnivanja poduzeća asortiman se sastojao većinom od rezervnih dijelova vezanih za servisno održavanje plovila.

Već u prvoj godini djelovanja kao samostalna trgovina, ponudu smo proširili na veliki broj artikala vezanih uz brodice i njihove vlasnike.

Danas brojimo preko 10000 artikala, nudimo veliki broj brandova gotovo svih najboljih proizvođača u nautičkoj branši na svjetskoj razini. Ono što vam mi nudimo i sigurno je naša prednost je to da ukoliko nemamo nešto što vama treba u našoj ponudi, učinit ćemo sve da proizvod nabavimo i zadovoljimo vaše potrebe ili vas uputiti gdje pronaći traženu robu.

Prodavači u našoj trgovini nisu samo prodavači već su i savjetnici te su vrlo kompetentni u pogledu uporabe i primjene proizvoda u ponudi. U svakom trenutku možete dobiti savjet kako nešto izvesti a da bude sigurno i dobro napravljeno.

Posjedujemo certifikat ISO9001 već dugih 14 godina što jamči da je naš rad pouzdan, sistematičan i okrenut kupcu u najvećoj mogućoj mjeri.

Uvozni asortiman proizvoda možete vidjeti i kupiti osim u našoj trgovini i na Zagreb Boat Show koji se održava svake godine krajem veljače i Biograd Boat Show koji se održava svake godine krajem listopada.

Web trgovinu našeg poduzeća svakodnevno nadopunjavamo novim artiklima no vjerojatno nikada nećemo moći obuhvatiti svih 10-tak tisuća artikala koje posjedujemo. Iz tog razloga ukoliko trebate nešto čega nema na ovim stranicama slobodno nas nazovite ili kontaktirajte email-om na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ukoliko vam možemo pomoći na bilo koji način biti će to naše zadovoljstvo.

 
Naša moderno uređena trgovina radi tokom cijele godine, a od sada na web shopu 0-24 svaki dan u godini.
 

Iz ponude

Vrhunsko nautičko suđe i tekstil Marine Business
Marine Business Ovlašteni smo uvoznici vrhunskog nautičkog suđa i tekstila nadaleko poznatog španjolskog proizvođača Marine Business.
 
Dekoracije i mornarska odjeća Batel S.L.
Batel S.L. Također od 2012. godine smo ovlašteni uvoznici španjolskog proizvođača dekoracija i mornarske odjeće Batel S.L.
 
Wipe it nano spužve
Wipe it nano spužve Distribuiramo Wipe it nano spužve
 

Naša Povijest

 • 2010

  Suosnivači smo Hrvatske Udruge Nautičke Trgovine koja je osnovana na osnivačkoj skupštini u Splitu 27.11.2010 okupivši među sobom renomirane trgovine nautičke branše od Pule, Rijeke, Krk, Zadra i Šibenika pa sve do Splita.

  Osnivači Udruge su: Adriana Nautica d.o.o. Pula, ; Boltano d.o.o. Split, Dang d.o.o. Split, M.A.G.D.D. d.o.o. Šibenik, Marina Commerce d.o.o. Punat, Mikeli Trade d.o.o. Zadar, Navita d.o.o. Ičići, Seven Sea Company d.o.o. Split.

 • 2009

  Odlučili smo uložiti truda (i sredstava) u preuređenje trgovine kako bi osim dobre pozicije i dobre ponude gostima omogućili ljepšu i moderno opremljenu trgovinu.

  I tu smo uspjeli jer je izgled interijera sada na vrlo visokoj razini.

 • 2000

  Selimo trgovinu u novi prostor u zgradi koja je nekada bila Duty Free Shop - pored recepcije Marine Punat.

  U prostoru koji je na odličnoj poziciji i sa puno izloga otvorile su se mnoge mogućnosti širenja asortimana.

  Sada nudimo gotovo sve što nautičarima treba na brodu i u luci. Od igle i konca za popravak jedara do motora, lanaca … preko odjeće i obuće pa sve do raznih rekvizita za razonodu na moru.

 • 1995-1999

  Trgovina posluje na prvom katu Yacht servisa. Iako je to bio veliki i moderno uređeni prostor, pozicija na prvom katu bez izloga nije bila dobro rješenje.

 

neki naši Partneri